GURMELERİN YENİ GÖZDESİ KAHRAMANMARAŞ MUTFAĞI

14 Nisan 2021 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerinin tanıtılması, doğal ve tarihi güzelliklerinin turizme kazandırılması için gurmeleri kentte ağırladı.

BÖLGE ODALARININ 20.TOPLANTISI ŞANLIURFA TSO EVSAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

06 Nisan 2021 | Salı

Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu 20. kez Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğinde toplandı. Toplantıda gündem, pandeminin bölge ekonomisine etkileri ve bölgesel kalkınma için işbirlikleri oldu.

KAHRAMANMARAŞ İHRACATINDA TARİHİ REKOR

06 Nisan 2021 | Salı

Kahramanmaraş, mart ayında yüzde 61,3 lük artış ile ihracatı en fazla artan 10 il arasında yer aldı.

KOBİ’LERİN HAYATTA KALMASI İÇİN DESTEKLER DEVAM ETMELİ

05 Nisan 2021 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, pandemi sürecinde Kahramanmaraş’ta istihdamın yüzde 8,1 arttığını belirterek, KOBİ’lere desteklerin devam etmesi gerektiğini söyledi.

MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN'DAN KMTSO BAŞKANI BALCIOĞLUNA ZİYARET

05 Nisan 2021 | Pazartesi

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu'nu ziyaret etti.

İKİ KADİM ŞEHİRDEN ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

01 Nisan 2021 | Perşembe

Anadolu’nun üretim ve ticaretteki iki kadim şehrinden önemli işbirliği. Kurtuluş Savaşı’nda Özgürlük Meşalesi’ni kendi başlarına tutuşturan Kahramanmaraş ve Gaziantep, üretimde yeni bir vizyonu ortaya çıkaracak protokole imza attılar.

KMTSO MECLİSİ MART AYI TOPLANTISINI YAPTI

30 Mart 2021 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 29. Olağan Toplantısını yaptı. Toplantı, koronavirüs tedbirleri kapsamında fiziki mesafe kurallarına uygun şekilde Oda fuayesinde gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun toplantının on

KMTSO BAŞKANI ŞAHİN BALCIOĞLU: “PARA HER HALÜKARDA GÜVENLİ LİMAN ARAR”