Warning: Use of undefined constant ‘4096M’ - assumed '‘4096M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u0212784/public_html/wp-config.php on line 70
Suudi Arabistan Najiz Platformu Hk. – Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası

Suudi Arabistan Najiz Platformu Hk.

Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen bir yazıda,

Suudi Arabistan Krallığı’nda yaşayan yabancılar hakkında verilen kesinleşmiş mahkeme kararlarının https://new.najiz.sa/applications/iexecution/Inquiry bağlantısı aracılığıyla sorgulanabildiği, söz konusu kesinleşmiş hükümler neticesinde alacakları olan yabancı şirket ya da özel kişilerin, ikametleri bitse veya Suudi Arabistan Krallığı’nı terketmiş olsalar dahi bu sorgu sayfasından, sadece başvuru numarasını girerek, alacaklarına dair verilen kesinleşmiş hükmü görebilecekleri ifade edilmektedir.

Saygılarımla,

Yunus ATMALI

Bilgi / Destek: ihracatdestek@kmtso.org.tr​​​​​​

Previous İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğünde 7/24 Çalışma Esasına Geçilmesi Hk.