Kosgeb Yeşil Dönüşüm Destek Programı Bilgilendirme Semineri Webinar Duyurusu Hk

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza iletilen ilgi  yazıda; KOSGEB Yeşil Dönüşüm Destek Programı Bilgilendirme Seminerinin, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 14:00’de internet üzerinden gerçekleştirileceği, söz konusu destek kapsamında işletmelerin enerji etüdü maliyetleri ile etüt sonucu önerilen değişiklikler doğrultusundaki giderlerinin bir kısmının KOSGEB tarafından karşılanacağı belirtilmektedir. Bu doğrultuda, KOSGEB ve TOBB iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, KOBİ’ler için Enerji Motorları Desteği kapsamında 100 bin TL, Verimlilik Artırıcı giderleri içinse 400 bin TL’ye kadar destek sağlayan KOSGEB Yeşil Dönüşüm Destek Programının anlatılacağı ve seminer sonunda katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı ifade edilmektedir. Katılımınız önemle rica olunur.

İlgili seminer ücretsiz olup  http://webinar.tobb.org.tr internet adresi üzerinden katılım sağlanacaktır.

Saygılarımla,

Yılmaz ÜLKER
Genel Sekreter V.

Bilgi/Destek: KMTSO İhracat Destek Ofisi

Previous Tubitak DDX Dijital Dönüşüm Değerlendirme Modeli ve Eğitim Programı Duyurusu Hk.