F- İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı

5-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi,Yeşilköy’ de F- İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı düzenlenecektir.

Orta Asya, Afrika ve Orta Doğu pazarlarını hedefleyen fuar, işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin paydaşlarının katılımıyla gerçekleşecek olup fuar broşürü ekte yer almaktadır.

Fuar Künyesi:

Fuar Kısa Adı: F İstanbul

Fuar Adı : F  İstanbul – Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı

Tarih: 5 – 7 Temmuz 2022 ( 5 Temmuz ön izleme günüdür ve sadece ön kayıtlı alıcılar giriş yapabilmektedir. )

Ziyaret Saatleri: 10:00 – 18:00 ( 5 Temmuz 12.00)

Fuar Alanı: İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( 2 – 4 – 8 Holler)

Organizatör: Federal Fuar ve Kongre Yönetimi Limited Şirketi ( www.federalfuar.com / www.sofuar.com )

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Previous Amerikan Şirketler Derneği Sürdürülebilirlik Komitesi (Am Cham Türkiye) Sürdürülebilirlik Zirvesi :Su Konulu Online Toplantı Duyurusu Hk