TEKSTİL SEKTÖRÜNE YÖNELİK RUSYA VE BEYAZ RUSYA “SANAL İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ (B2B)” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KMTSO Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) ve Rusya Kadın Girişimciler Birliği (WUOR) işbirliğiyle İlimiz tekstil firmaları ile Rusya ve Beyaz Rusya’da faaliyet gösteren tekstil ithalatçılarını bir araya getirmek amacıyla 2-7 Haziran 2022 tarihlerinde “Sanal İkili İş Görüşmeleri (B2B)” gerçekleştirildi.

Toplantının açılışını KMTSO Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) Başkanı ve KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Ceylan BALDUK KURTUL yaptı. Rus ve Beyaz Rus iş insanlarını Kahramanmaraş iş dünyasıyla bir araya getirmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek görüşmelerin verimli geçmesini, işbirliklerinin kalıcı olmasını temenni etti.

Programa Rusya’dan 13 ve Beyaz Rusya’dan 10 olmak üzere toplam 23 alıcı firma katıldı. İlimizden ise Tekstil sektöründe faaliyet gösteren 21 Üyemiz katıldı.

Görüşmelerde Rus ve Beyaz Rus firmalar kendileri tanıttı. KMTSO üyesi işletmeler şirketlerini ve ürünlerini tanıtarak bilgi verdi. Program sonunda katılımcı firmaların birbirleriyle iş birlikleri kurması ve geliştirmesi amacıyla iletişim bilgileri karşılıklı olarak paylaşıldı. Görüşmeler sonunda firmalar kendi alanlarında faaliyet gösteren firmalar ile birebir iletişime geçti. Firmaların karşılıklı iş görüşmeleri devam etmektedir.

Previous KMTSO’DA ‘YEŞİL ENERJİ’ KONUŞULDU