COVİD-19 tedbirleri kapsamında elektronik ortamda yapılan TOBB 76 ve 77. Genel Kurulu TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Türkiye genelinde 365 Oda-Borsa Delegelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76. ve 77. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Şahin BALCIOĞLU ve KMTSO’ nun TOBB Genel Kurul delegelerinin de video konferansla katıldığı genel kurul sonrası açıklama yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Previous Fibere2Fashion ve Odamız arasında anlaşma imzalanmıştır.

Yorum Bırakın

İstasyon Mah İlahiyat Cad. No:6
46080 Dulkadiroğlu
Kahramanmaraş

Çalışma Saatleri:

Pzt-Cuma: 08:00  – 17:00

Daha fazla bilgi için

Haber Bültenimize kayıt olarak yeni haber ve duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.