Detaylı Arama

Nazlı Ceylan Balduk Kurtul Dördüncü Kez Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Yönetim Kurulu'nda

Türkiye'nin en köklü sanayi örgütlerinden olan Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD)'nin Yönetim Kurulu'nda yer alan, Kahramamaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, yine aynı zamanda KMTSO 4. Grup Konfeksiyon Sanayii Meslek Komitesi Başkanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, 17. dönem Yönetim Kurulu Üyeliği'ne de seçildi.

İstanbul'da gerçekleştirilen TGSD'nin 17. Genel Kurulu'nda Başkan Ahmet Nakkaş'tan bayrağı Cem Negrin devraldı. Yeni Yönetim Kurulu, çalışmalarını 2 yıl buyunca sürdürecek.

TGSD'nin yeni Yönetim Kurulu'nda Başkan Cem Negrin'in (Negreti Tekstil) yanı sıra; Hadi Karasu (Intersource), Ahmet Akbalık (Öz-ak Tekstil), Cevdet Karahasanoğlu (Pameks Tekstil), Saruhan Tan (YKM), Nazlı Ceylan Balduk Kurtul (Nazar Tekstil), Esra Ercan Taşören (Tesco), Selman Bilal (Bilsar), Gülden Yılmaz (Koton), Toygar Narbay (Narkomteks), Ömer Ergüder (Erba), Suzan Toplusoy (Roman), Sahi Arslan (Denim Kumaş), Koray Onan (Podyum), Mustafa Laçin (Timay), Jale Tuncel (Şahinler Holding), Zeki Erdoğan (Kardem), Müge Heneghan (İntertek), Abdurrahman Dicle (İnterteks), Cem Altan (Aycem Tekstil), Ali Sami Uzuner (Hey Tekstil), Sami Kariyo (Öğretmen Çorap), Şeref Fayat (Sistem Konfeksiyon), Mehmet Karacalı (Bozkurt) yer aldı.

Dödüncü kez TGSD Yönetim Kurulu'nda yer alan Nazlı Ceylan Balduk Kurtul'u, gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu haber 7162 kez okundu.
Haber ile ilgili görseller

Haber ile ilgili dosyalar

SIK KULLANILAN LİNKLER

Kahramanmaraş Belediyesi