GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN TEKNİK TEKSTİL ATAĞI

14 Eylül 2020 | Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu İzmir’de teknik tekstil konusunda bir dizi inceleme ve çalışma toplantıları gerçekleştirdi.

KMTSO’DA “SEVGİ AYI MUHARREM” TEMALI AŞURE PROGRAMI DÜZENLENDİ

03 Eylül 2020 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Muharrem ayı dolayısıyla “Sevgi Ayı Muharrem” teması ile aşure programı düzenlendi.

KMTSO’DAN İHRACATÇILARA YENİ NESİL DESTEK

26 Ağustos 2020 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, İhracat Destek Ofisi girişimleriyle “Yeni Nesil İhracat” stratejisi doğrultusunda Oda üyelerine özel TradeAtlas web sitesi hizmetlerinde indirimli avantajı sağlanacak.

KMTSO’DA İHRACAT SATIŞ KAMPI DANIŞMANLIK PROGRAMI DÜZENLENDİ

29 Temmuz 2020 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), ihracatın geliştirilmesine destek olmaya devam ediyor.

KMTSO BAŞKANI BALCIOĞLU: “ŞİRKETLERİMİZ BÜYÜDÜKÇE EKONOMİMİZ VE İSTİHDAM İMKANLARIMIZ DA BÜYÜYOR”

13 Temmuz 2020 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında listeye giren Kahramanmaraş şirketlerini tebrik ederek “Şirketlerimiz büyüdükçe ekonomimiz ve istihdam imkanlarımız da büyüyor.”

KMTSO YÖNETİMİNDEN ELBİSTAN VE AFŞİN’E ZİYARET

06 Temmuz 2020 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası ile Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarete KMTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Şirikçi

KMTSO MECLİSİ PANDEMİ GÜNDEMİYLE TOPLANDI