KMTSO ‘da Elektronik Belge ve Online Tahsilat Hizmeti Dönemi Başladı

15 Ağustos 2018 | Çarşamba

Üyelerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla hayata geçirilen online belge talebi ve tahsilat sistemi üyelerimizin hizmetine açılmıştır.

AK PARTİ DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ODAMIZA ZİYARET

25 Temmuz 2018 | Çarşamba

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyarette etti.

KMTSO’DAN GİRİŞİMCİLİĞE DESTEK

24 Temmuz 2018 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), girişimciliğe destek olmaya devam ediyor.

ZABUN: “26 ŞİRKETİMİZ EN BÜYÜKLER ARASINDA”

18 Temmuz 2018 | Çarşamba

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Türkiye’nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu arasında Kahramanmaraş firmalarının 26’ya ulaştığını söyledi. Buna göre en büyük 1000 şirket arasında en çok şirketi bulunan iller sıralamasında Kahramanmaraş 8. sıradaki

15 TEMMUZ’DA MİLLİ İRADE HER ŞEYİN ÜSTÜNDE GELMİŞTİR

13 Temmuz 2018 | Cuma

Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz 2016 gecesi büyük bir saldırı ile karşı karşıya kalmıştır. Darbenin ötesinde bir işgal girişimi ile o gece Fetö, “devleti” ele geçirmeye, milleti tahakküm altına almaya kalkışmıştır.

MUHTEŞEM TASARIMLARIN ARASINDAN SEÇİCİ KURUL İLK 10 FİNALİSTİ BELİRLEDİ!

05 Temmuz 2018 | Perşembe

Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nce (ATHİB) 7.cisi düzenlenen Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması Ön Jüri Değerlendirme Toplantısı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) gerçekleştirildi.

KMTSO’DA VERGİ VE DİĞER BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI KONUŞULDU

04 Temmuz 2018 | Çarşamba

Vergi alacaklarının yeniden yapılandırılmasından varlık barışına, imar barışından Oda aidatlarına birçok alanda uzlaşma ve kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasını içeren 7143 Sayılı Kanun, işletmelerdeki emtia, makine, teçhizat ve demirbaş kayıtları

ZABUN: "HAZİRAN’DA 111 ÜLKEYE İHRACAT YAPTIK"