KMTSO YENİ MECLİSİ TANIŞMA TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ

24 Nisan 2018 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO)’nın yeni dönem Meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanları tanışma toplantısında bir araya geldi.

23 NİSAN 1920, TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞİNİN TİMSALİDİR

23 Nisan 2018 | Pazartesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun bir kutlama mesajı yayınladı.

KMTSO MECLİS BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU BAŞKAN VE ÜYELERİ BELİRLENDİ

20 Nisan 2018 | Cuma

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) yeni Meclis ve Yönetim Kurulu başkanları belirlendi. M. Hanifi Öksüz Meclis Başkanı, Serdar Zabun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

KMTSO MESLEK KOMİTELERİ VE MECLİS ÜYELERİ SEÇİMİ YAPILDI

14 Nisan 2018 | Cumartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO), Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimi sona erdi.

ZABUN, BAKAN ÖZHASEKİ’YE ÇEVRE SORUNLARINI SUNDU

13 Nisan 2018 | Cuma

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye çevre ve şehircilik konusunda yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini sundu.

KMTSO ‘SEKTÖRLER BULUŞMALARI’ DEVAM EDİYOR

05 Nisan 2018 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) enerji, bilgisayar ve elektronik ürünler ticareti, dayanıklı tüketim malları ticareti, demir-çelik ve yan ürünleri sanayi, metal mutfak eşya sanayi, plastik ve orman ürünleri sanayi, Sektör Buluşmaları kon

TBMM GÖÇ VE UYUM KOMİSYONU KMTSO’YU ZİYARET ETTİ

04 Nisan 2018 | Çarşamba

‘TOBB NEFES KREDİSİ 2018’ BAŞLADI

03 Nisan 2018 | Salı

Düşük faiz oranlarıyla geçtiğimiz sene KOBİ’lere cansuyu olan TOBB Nefes Kredisi Projesi bu sene 18 aya uzatılan vadesi ile yeniden geliyor.