İNŞAAT SEKTÖRÜ KMTSO’DA BULUŞTU

22 Ekim 2020 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar İnşaat Sektörü Ortak Akıl Toplantısı’nda bir araya geldi.

GIDA SANAYİCİLERİ KMTSO’DA BULUŞTU

19 Ekim 2020 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalar Gıda Sektörü Ortak Akıl Toplantısı’nda bir araya geldi.

TEKSTİL SANAYİCİLERİ KMTSO’DA BULUŞTU

14 Ekim 2020 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) iplik sanayi, dokuma, boya ve kasar sanayi, örme ve konfeksiyon sanayiinde faaliyet gösteren firmalar Tekstil Sektörü Ortak Akıl Toplantısı’nda bir araya geldi.

EXIMBANK KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ AÇILIYOR

02 Ekim 2020 | Cuma

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Türk Eximbank işbirliği ile ihracatçılar ve Eximbank arasında köprü oluşturacak şubelere bir yenisi daha ekleniyor.

SÜLEYMANLI (ZEYTUN) KÜLTÜR KÖYÜ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

23 Eylül 2020 | Çarşamba

Kahramanmaraş Süleymanlı (Zeytun) Kültür Köyü Projesi hayata geçiyor. Kahramanmaraş'ta turizm sektörünün ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkısının güçlendirilmesi amacıyla geliştirilen proje sürdürülebilir kırsal turizmde model ve öncü bir konsepte sahip o

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN TEKNİK TEKSTİL ATAĞI

14 Eylül 2020 | Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu İzmir’de teknik tekstil konusunda bir dizi inceleme ve çalışma toplantıları gerçekleştirdi.

KMTSO’DA “SEVGİ AYI MUHARREM” TEMALI AŞURE PROGRAMI DÜZENLENDİ

03 Eylül 2020 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Muharrem ayı dolayısıyla “Sevgi Ayı Muharrem” teması ile aşure programı düzenlendi.

KMTSO’DAN İHRACATÇILARA YENİ NESİL DESTEK

26 Ağustos 2020 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, İhracat Destek Ofisi girişimleriyle “Yeni Nesil İhracat” stratejisi doğrultusunda Oda üyelerine özel TradeAtlas web sitesi hizmetlerinde indirimli avantajı sağlanacak.