TİCARİ HAYATTA YAŞANAN SORUNLAR KMTSO’DA MASAYA YATIRILDI

14 Aralık 2018 | Cuma

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO)’nda Ticaret Bakanlığı yetkililerinin katılımı ile ticari hayatta yaşanan sorunların değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAYRETTİN GÜNGÖR’DEN ODAMIZA ZİYARET

13 Aralık 2018 | Perşembe

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile birlikte Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve KMTSO Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

DÜNYA BEDENSEL ENGELLİLER YÜZME ŞAMPİYONU BEYTULLAH EROĞLU'NU AĞIRLADIK

10 Aralık 2018 | Pazartesi

Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonu Beytullah Eroğlu'nu Odamızda ağırladık.

ALMANYA'NIN ANTALYA KONSOLOSU’NDAN ODAMIZA ZİYARET

07 Aralık 2018 | Cuma

Almanya Antalya Konsolosu Martin Vetter, bir dizi ziyaret programı çerçevesinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve KMTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

KMTSO BAŞKANI ZABUN, KAHRAMANMARAŞ GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ ZİYARET ETTİ

03 Aralık 2018 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek kentin ekonomik ve sosyal meseleleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KMTSO’DA ‘MESLEKİ YETERLİLİK VE TEŞVİKLER’ KONULU EĞİTİM YAPILDI

29 Kasım 2018 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), üyelerinin kurumsal kapasitesini desteklemeye devam ediyor.

ZABUN: “AĞUSTOS AYINDAN İTİBAREN KULLANDIRILAN TİCARİ KREDİLERE FAİZ İNDİRİMİ YAPILDI”

28 Kasım 2018 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, bankaların 1 Ağustos’tan itibaren işletmelere kullandırdığı kredi faizlerinde indirim yapıldığını söyledi.

KMTSO MECLİSİ 6. TOPLANTISINI YAPTI

27 Kasım 2018 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 6. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kahramanmaraş ekonomisi ve güncel ekonomik konular hakkında istişare yapıldı.