ZABUN: “ZEYTİN DALI HAREKÂTI, MİLLİ MESELEDİR”

22 Ocak 2018 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’de, bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak amacıyla başlatılan “Zeytin Dalı Harekâtına” ilişkin bir açıklamada bulundu.

KMTSO 54. MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

19 Ocak 2018 | Cuma

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) 54. Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının onur konuğu Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan oldu.

KMTSO BASINLA BULUŞTU

15 Ocak 2018 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle program düzenledi. Kahramanmaraş’ta görev yapan gazetecilerle bir araya gelen KMTSO Başkan Serdar Zabun, Meclis Başkanı M. Hanifi Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupla

ZABUN: "2017 İHRACATIMIZ 948 MİLYON DOLAR"

04 Ocak 2018 | Perşembe

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Türkiye'nin 2017 yılı ihracatı %10,4 artışla 157,1 milyar dolara ulaştı.

İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK

03 Ocak 2018 | Çarşamba

İşçi-işveren uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuk iş dünyasında yeni bir dönem başlatacak…

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

31 Aralık 2017 | Pazar

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

KMTSO MECLİS BAŞKANI M. HANİFİ ÖKSÜZ YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

29 Aralık 2017 | Cuma

2017 yılı sona ererken yeni yıla, yeni umutlarla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün Kahramanmaraşlı hemşehrilerimle paylaşıyor, 2018 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, bütün insanlık için huzur, barış, refah ve is

KMTSO BAŞKANI SERDAR ZABUN TÜM KAHRAMANMARAŞLILARIN VE İŞ DÜNYASININ YENİ YILINI KUTLADI

29 Aralık 2017 | Cuma

2017 yılını, küresel siyasi gerginliklerle geride bırakıyoruz. Özellikle son günlerde yaşanan Kudüs meselesi, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun tarihi kararı, diğer yanda İslam coğrafyasında dinmek bilmeyen acılarla 2017’yi tamamladık.