KMTSO MECLİSİ 13. OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

17 Haziran 2019 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 13. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.

KMTSO’DA VİZE BİLGİLENDİRME GÜNÜ YAPILDI

13 Haziran 2019 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ile Expo 2023 Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi işbirliğinde, “Federal Almanya Cumhuriyeti Schengen Vize Bilgilendirme Günü” yapıldı.

KMTSO GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24 Mayıs 2019 | Cuma

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından düzenlenen, 17. Geleneksel İftar Programı gerçekleştirildi.

TÜRKOĞLU LOJİSTİK MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ

08 Mayıs 2019 | Çarşamba

Kahramanmaraş’ın ve bölgenin ihracatına önemli bir katma değer sağlanması açısından çok büyük bir önem arz eden Türkoğlu Lojistik Merkezi faaliyetlerine başladı.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek olsun.

06 Mayıs 2019 | Pazartesi

Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyor, tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini diliyoruz.

KMTSO, TOBB 75. GENEL KURULU’NA KATILDI

02 Mayıs 2019 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ile KMTSO’nun TOBB delegeleri, 1-2 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurulu’na katıldı.

AR-GE PROJE PAZARI'NIN 8.CİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30 Nisan 2019 | Salı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ile Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş. işbirliği ve TÜBİTAK’ın desteğiyle Ar-Ge Proje Pazarı'nın bu yıl sekizincisi gerçekleşti

MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNDE YENİ DÖNEM START ALIYOR