KMTSO KAHRAMANMARAŞ BASINI İLE BULUŞTU

14 Ocak 2020 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Kahramanmaraş’ta görev yapan gazetecilerle bir araya gelen KMTSO Başkanı Serdar Zabun, basın mensuplarının Gazeteciler Gününü kut

İLERİ DEMOKRASİ BAKIMINDAN BASIN OLAĞANÜSTÜ ÖNEME SAHİPTİR

10 Ocak 2020 | Cuma

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR ZABUN BİR MESAJ YAYINLADI

KAHRAMANMARAŞ STK’LARINDAN ‘1978 OLAYLARI’ HAKKINDA ORTAK AÇIKLAMA

19 Aralık 2019 | Perşembe

Kahramanmaraş’ta 1978 yılı Aralık ayında meydana gelen olaylarla ilgili olarak Kahramanmaraş sivil toplum kuruluşları “Kahramanmaraş Kardeşlik Bildirisi” konulu ortak basın bildirisi yayınladı.

KMTSO, ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

03 Aralık 2019 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), Eskişehir çalışma ziyaretleri kapsamında Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ile bir araya geldi.

KMTSO VE ESKİŞEHİR TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

02 Aralık 2019 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), Meclis üyelerine yönelik bir program ile Eskişehir’de bir dizi çalışma ziyaretleri gerçekleştirdi.

KMTSO 16. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

26 Kasım 2019 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 16. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.

KMTSO’DAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

26 Kasım 2019 | Salı

Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğini benimsetmek ve bu konuda bir farkındalık oluşturmak amacıyla TOBB Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu’nun organizasyonunda Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16. Olağan Meclis Toplantısı’na Türk Kızılay

KMTSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANDI

25 Kasım 2019 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplandı. Toplantıda, şehrin yatırım ve üretim bakımından sektörel sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.