13 Kasım - 20 Kasım 2017

Kahramanmaraş’ın ihracatını geliştirmek, ihracat faaliyetlerinin başarıyla yürütülmesini sağlamak; yetişmiş personel yapısının oluşturulması, firma ve kuruluşlarımızda çalışanların bu konudaki bilgi ve becerilerini geliştirmek, gereksinim duyulan nitelikli iş gücünün yaratılmasına katkıda bulunmak amacıyla; 42 saatlik (8 gün) Sertifikalı “Temel Dış Ticaret Eğitim Programı” düzenlenecektir.

Avrupa İşletmeler Ağı  Projesi kapsamında, Odamız ve Novo Danışmanlık işbirliğinde düzenlenecek olan eğitim programıyla;  üyelerimizi, sektörün içinden ve konusunda uzman kişilerden alacağınız eğitimle yurtdışı pazarlara açılmaya hazır hale getirmeyi ve dış ticaret yetkinliklerini artırarak alternatif pazarlardaki fırsatları yakalamaları hedeflenmektedir.

13 Kasım - 20 Kasım 2017 tarihleri arasındaKahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda düzenlenecek olan eğitim programının konu başlıkları ve katılım formu ekte sunulmaktadır.

Sertifikalı “Temel Dış Ticaret Eğitim Programı’na, katılım ücretsiz ve sınırlı sayıda olup son başvuru tarihi 10 Kasım 2017 Cuma günü olarak belirlenmiştir. Katılımcıların katılım formunu son başvuru tarihi mesai saati bitimine (17:00) kadar 0 344 235 32 30 nolu faksa göndermeleri veya aşağıda verilen e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bilgi ve gereğini rica ederim.

M. Akif PAKDİL

Bilgi ve kayıt için;
Dilek AYTEMİZ
Tel: 0344 235 3220 (1143)