iDATA Mobil başvuru ofisi Odamızda...

Almanya Schengen vizesi için başvurularınızı artık Kahramanmaraş’ dan yapabilirsiniz.

iDATA, Türkiye'de Almanya vize başvurusu için resmi olarak yetkilendirilmiş kuruluştur. 24 Ekim 2019 tarihi itibariyle, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası binasındaki yeni ofislerinde Mobil başvuru hizmetine başlayacaktır. Akdeniz bölgesine özel olarak sunulan ek hizmet ile biometrik işlem cihazı ve yetkili ekibi sayesinde, başvuru sahiplerine daha üstün hizmet ve ulaşım kaynaklı zaman ve maliyet avantajı sağlıyor olacaktır.

24 Ekim 2019 tarihi itibariyle randevu oluşturabileceğiniz Kahramanmaraş’ da mevcut iDATA Mobil başvuru ofisi, Almanya Schengen Vize başvurularınızı kabul edecektir.

iDATA Mobil başvuru ofisine eksiksiz sunulan başvuru dosyalarının kabulü sonrası, Mobil Ekibin gerçekleştireceği biometrik işlemleriniz için parmak izi alımı gerçekleştirilecektir. Son beş yıl içerisinde parmak izi vermiş olan başvuru sahipleri de Mobil şubeden faydalanabilmektedir.

Başvurunuza ait Vize harcı ve iDATA Koordinasyon bedeli, başvuru sırasında iDATA Mobil ofisimizde tahsil edilmektedir.

Mobil başvuru hizmeti hakkında sorularınız ve randevu almak için +90 0850 460 05 80 numaralı hattan iDATA Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz veya www.idata.com.tr web sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.