TİSK 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 22.08.2017 tarih 13139 sayılı yazısına istinaden;

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından Birliğimize gönderilen 14/08/2017 tarihli ve REF:AR/1475 sayılı yazıda kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında farkındalığı artırıp şirketleri teşvik etmek amacıyla ilki 2014 yılında uygulanan "TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" programının 2017 yılı için başlatıldığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla "TİSK 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” sürecinde ilgili başvuruların TİSK tarafından 17 Kasım 2017 tarihine kadar kabul edileceği; başvuru formuna ve detaylı bilgiye www.tisk.org.tr ve http://csrforall.eu/tr/index.php adreslerinden ulaşılabildiği belirtilmektedir.

Ocak – Şubat 2018 döneminde düzenlenmesi planlanan program hakkında duyuru metni ve başvuru formu ekte bilginize sunulmuştur.

İlgili Üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.